60 g sla (krulsla, veldsla) 24 blaadjes basilicum 1 bosje waterkers 2 el citroensap 6 el olijfolie 8 el parmezaanse kaas 8 el parmezaanpoeder 100 g aubergine, in kwart schijven 100 g gele, groene en rode paprika 100 g ui, in reepjes 100 g courgette, in halve schijven peper zout Meng de sla, basilicum en waterkers. Maak een dressing van citroensap, 2 el olijfolie en zout. Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan. Bak met een vierde van de parmezaanse kaas en parmezaanpoeder een dun goudbruin koekje van ongeveer 15 cm doorsnee. Maak vier koekjes. Laat deze op een schaaltje afkoelen en krokant worden. Verhit 2 el olijfolie en bak hierin de aubergine in 6 minuten bruin. Haal uit de pan. Bak de paprika, ui en courgette in 5 minuten beetgaar, voeg aubergine, peper en zout toe. Leg de kaaskoekjes op de salade, schep hierop de groenten en serveer met de dressing.