1 kg bieten 1 kg aardappels 2 zure appels 1 zout 4 kruidnagels 2 ons wal(noten) 150 gm komijnekaas 1 azijn 1 bieslook 2 laurierblad ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 0
2.0;
4.02 1. Boen de bieten schoon en kook ze gaar.
2. Schil ze en snij ze in stukjes.
3. Was de aardappels en snij ze in stukjes
4. Pel de uien en snij ze fijn.
5. Schil de appels en snij ze in stukjes.
6. Steek de kruidnagels in het laurierblad.
7. Doe alles met wat zout in een pan met een beetje water. In het recept staat dat je daarvoor het kookvocht van de bieten kunt gebruiken maar dat heb ik niet gedaan.
8. Kook dit 15 minuten. en snij ondertussen de kaas en hak de noten grof.
9. Haal de laurierbladeren en de kruidnagels eruit en giet het overtollige water af. 1
0. Ik heb daarna alle groente gestampt maar het niet tot helemaal tot moes geslagen. 11. Roer er daarna iets azijn door en meng de noten en dek kaas erdoor. 2 :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 0