2 struikjes smalle witlof 4 eetlepels yoghurt 2 eetlepels mayonaise 1 eetlepel citroensap 1 theelepel suiker 2 zakken rucola-sla (a 75 g) 200 g hollandse garnalen Bereiden Uiteinden van stronkjes witlof snijden. Blaadjes voorzichtig loshalen, wassen en droogdeppen. Grote blaadjes in de lengte halveren. In kom yoghurt mengen met mayonaise, citroensap en suiker. Dressing eventueel verdunnen met wat water. Op smaak brengen met zout en peper. Rucola grof scheuren en met witlofblaadjes over vier borden verdelen. Dressing losjes erover sprenkelen. Garnalen over salade verdelen. Serveren met stokbrood. Tip: In plaats van zelfgemaakte yoghurtdressing kunt u ook 6-8 eetlepels kant-en-klare yoghurtdressing gebruiken. Wijntip: AH Chardonnay Wijncategorie: Ronde, fruitige, soms wat kruidige witte wijnen