225 gm sperziebonen 4 grote tomaten ontveld 1 grote rode paprika schoongemaakt e; n in reepjes gesneden 1 eetlepel(s) fijngehakte verse oregano of basil; icum om te garneren. 1 citroen - vinaigrettesaus (zie rec; ept)Voorbereiding : 15 minutenVoorbereiding : 12 minuten Kook de sperziebonen in licht gezouten water in 12 minuten gaar; laat ze uitlekken en afkoelen. Snijd iedere tomaat in 4 parten. Blancheer de paprikareepjes 1 minuut in kokend water. Laat ze uitlekken en afkoelen. Snijd de bonen doormidden en doe de bonen, tomaten, paprika in een schaal. Meng alles goed door elkaar en strooi er wat basilicum of oregano overheen. Geef er een citroen-vinaigrettesaus bij. Recipe by Erie Fraters :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711704,Kalorio