Braziliaanse compositie van zalm en aubergine

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 vleestomaten 1 uitje 2 eetlepel(s) fijngehakte koriander 4 takjes koriander 1 theelepel(s) tapenade 1 Tabasco 1 limoen 1 teentje knoflook 6 eetlepel(s) eetlepels olijfolie 1 aubergine 200 gm gerookte zalm 50 gm veldsla 4 theelepel(s) crème fraîche Snijd voor de salsa de tomaten in stukjes. Halveer de ui, snijd er zeer dunne plakjes van en vermeng die met de tomaat, de fijngehakte koriander, de tapenade en een paar druppels Tabasco. Knijp de limoen erboven uit en roer het geheel om. Knijp de knoflook uit en roer de olijfolie erdoor. Snijd de aubergine in 20 dunne plakken, bestrijk ze aan beide kanten met een beetje knoflookolie en bak ze op een hete grillplaat of in een droge koekepan aan beide kanten lichtbruin. Snijd de zalm in 16 brede repen. Leg de plakken aubergine dakpansgewijs op 4 borden met tussen elke plak wat veldsla, een reep zalm en een schep van de salsa. Schep er een lepeltje crème fraîche naast en garneer met een takje korian- der. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711705,Kalorio

Braziliaanse compositie van zalm en aubergine is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Geitenkaas met ananas en honing in brickdeeg
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Braziliaanse blanc−manger
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met Braziliaanse noten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Braziliaanse zoete aardappelsalade met kip
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept