300 g tuinbonen (diepvries) 200 ml biogarde yoghurt 15 g verse dille, fijngeknipt 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 10 sprietjes bieslook, in stukjes 1 snackkomkommer 1/2 krop ijsbergsla, in repen 1 bosje radijs, in plakjes Bereiden Tuinbonen in klein bodempje water met 1/2 tl zout 5 min. koken, afgieten en laten afkoelen. In kom yoghurt met dille, komijn en bieslook door elkaar roeren. Dressing met zout en peper op smaak brengen. Komkommer in de lengte halveren. Met lepel zaadjes eruit scheppen en vruchtvlees in blokjes snijden. IJsbergsla, komkommer en radijs door elkaar scheppen en over vier borden verdelen. Tuinbonen met yoghurt mengen en over salade scheppen. Wijnadvies Lichte, frisse, fruitige witte wijnen
Gemengde Salade Met Yoghurt-Dilledressing is een recept van De Virtuele Keuken