Aardappelsalade met ei en bleekselderij

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

750 gm kleine aardappels 3 eetlepel(s) cider witte wijnazijn 4 eieren 5 eetlepel(s) mayonaise 125 ml zure room 2 eetlepel(s) mosterd 1 versgemalen peper 1 zoete ui 3 bleekselderij (stengels) 3 liter bieslook (gesnipperd) Borstel de aardappels goed schoon onder stromend water. Kook de aardappels gaar in ruim kokend water met zout in ongeveer 20 minuten. Giet ze af en laat ze afkoelen. Trek met een mesje de schillen van de warme aardappels en snijd ze in plakjes van ca o,75 cm dikke plakken. Doe de plakjes in een kom schep direct de azijn erdoor en laat ze afkoelen. Kook de eieren in 10 minuten hard en laat ze schrikken onder stromend water ( dan verkleuren de dooiers niet) Halveer de eieren en wip de dooiers eruit. Prak de dooiers fijn in een kom, klop de mayonaise,zure room en mosterd erdoor. Breng het op smaak met zout en peper. Snijd de eiwit in stukjes. Pel de ui. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in boogjes. Schep in een wijde kom de aardappel, ui en bleekselderij, het eiwit en het sausje door elkaar. Strooi de bieslook erover. Recipe by Genieten van hartig :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711673,Kalorio

Aardappelsalade met ei en bleekselderij is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept