300 gm ah biologisch couscous (pak a 400; gr) 4 eetlepel(s) olijfolie 4 eetlepel(s) balsamicoazijn 1 zak gebroken sperziebonen(500 gr) 8 zongedroogde tomaatjes 1 pakje feta (200 gr dodini) 1/2 zakje peterselie 50 zwarte olijven couscous in kom en ca 450 ml kokend water overschenken. olie 2 eetlepels azijn en zout toevoegen en couscous ca 5 min laten wellen. in pan met weinig wateren een snufje zout de sperziebonen in ca 8 minuten beetgaar koken. in vergiet afspoelen met koud water en laten uitlekken. met vork couscous tot losse korrels roeren. couscous laten afkoelen,regelmatig omscheppen. tomaatjes in stukjes snijden. feta in blokjes snijden. peterselie fijnsnijden. sperzieboontjes tomaten feta olijven en peterselie door afgekoelde couscous roeren. op smaak brengen met peper zout en eventueel azijn Serveertips: lichte frisse fruitige witte wijnen Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.0