Fruitsalade met banaan en granaatappel

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 limoenen uitgeperst 1 eetlepel(s) palmsuiker of bruine suiker 2 granaatappels gekoeld 3 bananen gekoeld Dit is een bijgerecht uit het noorden van India. Eenvoudig te maken en erg lekker bij hete, sterksmakende hoofdgerechten zoals bijv. een currygerecht. Vermeng limoensap met palm- of bruine suiker, voeg evt. wat meer suiker naar smaak toe. Snijd de granaatappels in 4-en en haal de pitten eruit. Leg de pitten op en hoopje in het midden van een opdienschaal. Snijd de bananen in plakjes en leg ze rond de granaatappelpitten. Giet de dressing erover en dien op. Recipe by Meryl Constance, The Sydney Morning Herald, 5/11/93 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711731,Kalorio

Fruitsalade met banaan en granaatappel is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept
Biogarde met sinaasappel en kaneel
5 min
Bekijk recept
Salade met rode biet geitenkaas
25 min - 4 personen - Voorgerecht
Bekijk recept

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Sangria met veel fruit
2 min
Bekijk recept