Gemarineerde wortelsalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 gm (bos)wortels 3 eetlepel(s) olijfolie extra vierge 1 teen knoflook, uitgeperst 1 sap en rasp van l sinaasappel 2 theelepel(s) paprikapoeder 1/2 theelepel(s) djinten 2 bosuitjes in ringetjes 1 eetlepel(s) sesamzaadjes 1 zout 1 versgemalen peper Schil de wortels met een dunschiller en snijd ze in kleine blokjes. Verhit 1 eetlepel olie in een kleine pan en fruit de knoflook zachtjes aan. Schep de blokjes wortel erdoor en voeg het sinaasappelsap, de sinaasappelrasp, het paprikapoeder en de djinten toe. Kook de blokjes wortel in ca. 4 minuten beetgaar en laat het vocht verdampen. Schep van het vuur af de rest van de olijfolie, de bosuitjes en het sesamzaad erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Laat de wortelsalade afkoelen en doe de salade over in een mooi schaaltje. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

0.0



4.2002 :Fingerprint : 26450887,459711735,Kalorio

Gemarineerde wortelsalade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsalade met sinaasappel en honing
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoomde zalmfilet met komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veterbolletjes
- 10 min-
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept