1 krop lollo rosso 150 gm veldsla 2 rode grapefruits 250 gm rode druiven 1 stukje rettich van ca. 5 cm 2 eetlepel(s) rode wijnazijn 1/2 eetlepel(s) grove mosterd 1 theelepel(s) rozemarijn 100 ml notenolie 1 zout 1 peper 50 gm pecannotenVoorbereiding : Was de lollo rosso en de veldsla en laat ze in een vergiet goed uitlekken. Scheur de lollo rosso in stukken en doe ze in een grote slaschaal. Schep de veldsla erdoor. Schil de grapefruits dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit; vang hierbij het uitlopende sap op. Was de druiven, halveer ze en verwijder de pitjes. Schil de rettich met een dunschiller en snijd het stukje in flinterdunne plakjes. Verdeel de grapefruit, druiven en rettich over de salade. Roer het grapefruitsap met de azijn, mosterd, rozemarijn en olie tot een vinaigrette. Voeg zout en peper naar smaak toe. Bereiden: Schenk de vinaigrette over de salade. Strooi de noten erover. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2
2.1
2.2002 :Fingerprint : 26450887,459711738,Kalorio
Gemengde salade met grapefruit en druiven is een recept van De Virtuele Keuken