3 eetlepel(s) magere spekblokjes 150 gm gerookte kipreepjes 100 gm rucola 200 gm (pitloze) witte druiven 1 sjalotje 2 eetlepel(s) olijfolie 1 theelepel(s) honing 1 eetlepel(s) azijn 4 volkoren bolletjesVoorbereiding swijze: Bak de spekblokjes knapperig in een pan met een anti-aanbaklaag. Haal de spekblokjes uit de pan en bak in het spekvet de kipreepjes in 5 minuten bruin. Was intussen de rucola en verdeel deze over 4 bordjes. Was en halveer de druiven en verdeel deze over de rucola. Maak het sjalotje schoon, snij deze in ringetjes en verdeel deze over de rucola. Klop een dressing van de olijfolie, honing en azijn. Breng op smaak met peper en zout. Warm de spekblokjes nog even mee met de kipreepjes. Sprenkel de dressing over de salade en verdeel de kipreepjes en de spekblokjes erover. Snij de volkorenbolletjes in sneetjes en dien deze samen met de salade op. Serveertips: 290 kcal pp 16 g eiwit 11 g vet, waarvan 2 gr verzadigd 30 g koolhydraten Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :