Oosterse salade met eendenborst

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

225 gm nieuwe aardappelen 1 eetlepel(s) chinees vijfkruidenpoeder (toko) 2 eendenborstfilets van elk 150 gr 2 eetlepel(s) pruimensaus (toko) 150 gm kerstomaatjes 1 small mango 75 gm waterkers 1 eetlepel(s) rijstazijn Kook de aardappelen in water met zout gaar in ong. 15 min. Giet ze af. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Wrijf de eendenborsten in met zout en het vijfkruidenpoeder en leg ze in een ovenschaal. Spatel de pruimensaus erover en zet de schaal 10 min. in de oven. Halveer de aardappelen, doe ze samen met de tomaten ook in de ovenschaal en zet nog 5 min. in de oven. Verpak de eendenborsten in aluminiumfolie en laat ze 5 min. rusten. Houd de aardappelen en de tomaten intussen warm. Snijd de eendenborst in plakken en vang het sap op. Snijd de mango in blokjes. Schep de eendenborst en mango om met de aardappelen, de waterkers en de azijn. Garneer met de geroosterde tomaten.
Voorbereiding
stijd: ong. 15 minuten bereidingstijd: ong. 35 minuten Bevat ong. 408 Kcal, 11 gr vet en 46 gr koolhydraten p.p. Bron: Margriet :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.0

8.2002 :Fingerprint : 26450887,459711777,Kalorio

Oosterse salade met eendenborst is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept