225 gm nieuwe aardappelen 1 eetlepel(s) chinees vijfkruidenpoeder (toko) 2 eendenborstfilets van elk 150 gr 2 eetlepel(s) pruimensaus (toko) 150 gm kerstomaatjes 1 small mango 75 gm waterkers 1 eetlepel(s) rijstazijn Kook de aardappelen in water met zout gaar in ong. 15 min. Giet ze af. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Wrijf de eendenborsten in met zout en het vijfkruidenpoeder en leg ze in een ovenschaal. Spatel de pruimensaus erover en zet de schaal 10 min. in de oven. Halveer de aardappelen, doe ze samen met de tomaten ook in de ovenschaal en zet nog 5 min. in de oven. Verpak de eendenborsten in aluminiumfolie en laat ze 5 min. rusten. Houd de aardappelen en de tomaten intussen warm. Snijd de eendenborst in plakken en vang het sap op. Snijd de mango in blokjes. Schep de eendenborst en mango om met de aardappelen, de waterkers en de azijn. Garneer met de geroosterde tomaten.Voorbereiding stijd: ong. 15 minuten bereidingstijd: ong. 35 minuten Bevat ong. 408 Kcal, 11 gr vet en 46 gr koolhydraten p.p. Bron: Margriet :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :