Paddestoelragout

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 ui 1/3 zakje verse peterselie 1 bakje kastanjechampignons (à 250 g) 1 bakje paddestoelmelange (à 200 g) 25 g boter of margarine versgemalen peper roge witte wijn 1 bekertje crème fraîche (2 dl) Ui pellen en heel fijn snipperen. Peterselie fijn knippen. Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en in stukjes snijden. In wok boter verhitten. Paddestoelen ca. 2 minuten op hoog vuur roerbakken. Ui ca. 1 minuut meebakken. Op laag vuur peterselie kort meebakken. Peper erboven malen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Wijn toevoegen en aan de kook brengen. Crème fraîche erdoor roeren. Ragout ca. 1 minuut zachtjes sudderen en bouillontablet laten oplossen. Serveren met rijst en broccoli. voedingswaarde : 245 kcal p.p.

Paddestoelragout is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelragout
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelragout
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelragout
Bekijk recept
Paddestoelen met deegwaren
0 min
Bekijk recept

Paddestoelragout
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelragout
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelragout
Bekijk recept
Paddestoelen met deegwaren
0 min
Bekijk recept