Frisgroene peterseliesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1,5 eetl magere yoghurt 2 eetl slasaus peper en zout msp knoflookpoeder 2 eetl peterselie (fijngeknipt) 1. Doe de yoghurt in een kommetje samen met de slasaus, een beetje peper en zout, knoflookpoeder en de fijngeknipte peterselie.

2. Klop even door elkaar, proef en uw sausje is klaar. Variatie: Ook andere groene kruiden zijn natuurlijk uitstekend te gebruiken: bieslook, kervel of dragon bv.

Frisgroene peterseliesaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta in tonijn-peterseliesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittewijn-peterseliesaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paddestoelentaartje met peterseliesaus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met beenham en krieltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met olijven, tuinbonen en feta
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Frisgroene basmatirijst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Arabische bloemkoolsoep en bloemkoolcouscous met pijnboompitjes
30 min-
Bekijk recept
Frisgroene puree van erwtjes, broccoli en basilicum
20 min
Bekijk recept