5 ansjovisfilets 1 sjalotje 1 pakje kreeftensaus (les sauces, knorr) 3 el tomatenketchup 1 1/2 dl koffieroom 150 g gekookte mosselen 100 g garnalen cayennepeper 10 sprietjes bieslook In zeef boven kom ansjovis laten uitlekken. Sjalotje pellen en fijn snipperen. In pan 1 el ansjovisolie verhitten. Sjalot ± 2 min. zachtjes bakken. Toevoegen: kreeftensaus, tomatenketchup en koffieroom. Door elkaar roeren. ± 3 min. zachtjes verwarmen. Mosselen, garnalen en ansjovis erdoor roeren. Nog ± 2 min. verwarmen. Op smaak brengen met snufje cayennepeper. In schaal doen. Bieslook erboven fijn knippen. Lekker met spinaziesalade. voedingswaarde : 480 kcal p.p. bereidingstijd : 15 minuten
Kreeftesaus met mosselen en garnalen is een recept van De Virtuele Keuken