Frambozen-hazelnotendressing

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 theelepel franse mosterd (Dijon) 75 ml frambozenazijn 75 ml aceto balsamico 2 eetlepels champagneazijn 3 eetlepels hazelnotenolie 200 ml olijfolie 1 zout naar smaak 1 versgemalen peper naar smaak Doe alle ingrediënten in een glazen pot en schud het goed door elkaar. In de koelkast bewaren. Bron: Chef Kent R. Rigby -

Frambozen-hazelnotendressing is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker


Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept