Romige dressing

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

50 ml magere yoghurt 50 ml fritessaus 1 uitgeperst teentje knoflook 1 eetlepel(s) italiaanse keukenkruiden (diepvrie; s) 2 eetlepel(s) kruidenbouillon (van 1/2 tl drinkb; ouillonpoeder) 1 zout 1 peper Door elkaar kloppen: magere yoghurt, fritessaus, knoflook, Italiaanse keukenkruiden, kruidenbouillon, zout en peper naar smaak. Lekker door aardappel- en pastasalades. voedingswaarde : 65 kcal p.p. bron : Lekker lijnen gids [bij Tip Culinair januari 1997] :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1

2.01.2002 :Fingerprint : 26450881,459710207,Kalorio

Romige dressing is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept