Witte wijndressing

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eieren 1 theelepel(s) zaanse mosterd 3 eetlepel(s) droge witte wijn 2 eetlepel(s) walnotenolie 3 eetlepel(s) olijfolie 3 eetlepel(s) witte wijnazijn 1 theelepel(s) dragon 1/2 theelepel(s) witte basterd 1 suiker 1 zout 1 peper Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Laten schrikken, pellen, en halveren. Dooiers eruit wippen (het eiwit wordt niet gebruikt) en in een kom fijnprakken. De overige ingredi‰nten toevoegen. Met een garde tot een romige saus kloppen. De dressing is afgedekt in een koelkast enkele dagen houdbaar. Erg lekker bij ijsbergsla (evt. nog gegarneerd met wat peterselie). Recipe by Chris :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 11.01.2002 :Fingerprint : 26450881,459710231,Kalorio

Witte wijndressing is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met witte wijn-oesterzwammensaus
0 min
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept