Bieslook-citroen boter sausje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 x no ingredients pers 2 eetlepels citroensap uit een citroen, en laat dit in een pannetje pruttelen tot de helft verdampt is. Roer er 1/4 kop room door. Klop er dan 40 gr boter doorheen. Roer er als laatste 2 eetlepels bieslook doorheen. Dit sausje is werkelijk een zaligheid bij vissoorten. Bij ons wordt het op gerookte zalm gedaan en geserveerd als voorgerecht, maar ook bij een gewone moot gebakken vis smaakt het goed. Proberen maar, simpel en toch lekker.... Bron: anne :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 3

0.1

0.2002 :Fingerprint : 26450887,459711884,Kalorio

Bieslook-citroen boter sausje is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept