Bramen-portsaus met biefstuk

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 biefstukken a 125 gram ----BRAMENSAUS---- 1 small uitje gesnipperd 250 ml bramen 500 ml rode port 1 theelepel(s) suiker 500 ml vleesbouillon 1 eetlepel(s) boter op kamertemperatuur ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk*

28.0;



3.02 Doe ui, bramen, port en suiker in een sauspannetje en breng het langzaam aan de kook. Laat zachtjes koken tot er ruim 1 deciliter vloeistof over is. Zeven en apart zetten. Kook de vleesbouillon in een andere pan tot er ong. de helft van over is (ong. 15 minuten). Grill of bak de biefstukken ong 3 minuten aan iedere zijde. Roer de bramensaus door de bouillon. Voeg evt. maismeel vermengd met water toe en kook het op als de saus niet dik genoeg is. Voeg als laatste de boter toe. Vlees opdienen met saus. Bron: Texas Beef Council :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK*

28.0



3.02 von :Letzte Aender. :

5.0



4.2002 :Fingerprint : 26450887,459711886,Kalorio

Bramen-portsaus met biefstuk is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatroom met sinaasappel
20 min Nagerecht
Bekijk recept