4 biefstukken a 125 gram ----BRAMENSAUS---- 1 small uitje gesnipperd 250 ml bramen 500 ml rode port 1 theelepel(s) suiker 500 ml vleesbouillon 1 eetlepel(s) boter op kamertemperatuur ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk*
28.0;
3.02 Doe ui, bramen, port en suiker in een sauspannetje en breng het langzaam aan de kook. Laat zachtjes koken tot er ruim 1 deciliter vloeistof over is. Zeven en apart zetten. Kook de vleesbouillon in een andere pan tot er ong. de helft van over is (ong. 15 minuten). Grill of bak de biefstukken ong 3 minuten aan iedere zijde. Roer de bramensaus door de bouillon. Voeg evt. maismeel vermengd met water toe en kook het op als de saus niet dik genoeg is. Voeg als laatste de boter toe. Vlees opdienen met saus. Bron: Texas Beef Council :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK*