Bramensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

50 gm boter 2 sjalotjes fijngesneden 150 ml kalfsfond (pot) 1 blaadje laurier 1 geplet teentje knoflook 1 stukje sinaasappelschil 300 ml rode wijn 1 eetlepel(s) rode wijnazijn 2 eetlepel(s) bramenjam 1 zout 1 peper 100 gm bramen ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk*

28.0;



3.02
Voorbereiding
(kan 1 dag van tevoren) : 20 g boter verhitten en sjalotjes hierin ca. 5 min. bakken. Kalfsfond, laurier, knoflook, sinaasappelschil, rode wijn, rode wijnazijn en bramenjam toevoegen en mengsel op zacht vuur tot de helft laten inkoken. Saus zeven en laten afkoelen. Saus tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. Bereiden (begin ca. 10 min. voor serveren) : Saus zacht verwarmen en met zout en peper op smaak brengen. Voor serveren van vuur af 30 g boter in klontjes erdoor roeren om saus licht te binden. !00 g bramen door saus roeren. bron : Tip Culinair Feestgerechten CD-ROM :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK*

28.0



3.02 von :Letzte Aender. :

5.0

4.2002 :Fingerprint : 26450887,459711887,Kalorio

Bramensaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met bramensaus en knolselderij-tijmpuree
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsflensjes met bramen-portsaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Wilde Eendenborst Met Bramensaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met bramensaus en knolselderij-tijmpuree
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsflensjes met bramen-portsaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Wilde Eendenborst Met Bramensaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept