Druivendressing

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1/3 bak pitloze witte druiven (a 500 g; ) 1 eetlepel(s) witte-wijnazijn 1 eetlepel(s) witte wijn 4 eetlepel(s) zonnebloemolie 1 theelepel(s) vloeibare honing 1 zout 1 peper Bereiden: Druiven wassen en in vieren snijden. In kommetje azijn, wijn, olie en honing tot sausje kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Druiven erdoor scheppen. Bereiden: ca. 5 minuten Prijs p.p.: f 2,75, € 1,20 Bevat per eenpersoonsportie: 125 kilocalorieën eiwit 1 g - vet 10 g koolhydraten 8 g Bron: Allerhande 11-2001 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

9.0



5.2002 :Fingerprint : 26450887,459711909,Kalorio

Druivendressing is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Druivendressing
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Frisée met Chaumes en druivendressing
5 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssalade met rode druiven en gerookte kip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Druivendressing
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Frisée met Chaumes en druivendressing
5 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssalade met rode druiven en gerookte kip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept