Fijne paddestoelensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm pittige paddestoelen als champigno; ns 1 ui 1 eetlepel(s) gehakte peterselie 1 eetlepel(s) margarine 1 eetlepel(s) bloem 2 eierdooiers 1 kopje zoete of zure room 1 witte peper 1 zout Maak de paddestoelen schoon en snijd ze in dunne plakken. Stoof deze met de geraspte of zeer fijn gehakte ui en de peterselie in de hete margarine. Strooi er 1 eetl bloem over, laat het bruinen en giet er langzaam roerend 1/2 l heet water bij. Breng alles even aan de kook en wrijf het dan door een zeef. Vermeng 2 verse eierdooiers met een kopje room en bind het daarmee maar wel van het vuur af om schiften te voorkomen. De saus met zout en peper op smaak brengen. Recipe by Erie Fraters :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

2.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711912,Kalorio

Fijne paddestoelensaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsvlees met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstpasta met paddestoelen
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met paddestoelensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept