Inktvissaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 kleine schoongemaakte inktvisjes 2 kleine of 1 grote ui 4 vleestomaten 1 kleine paprika 1 flinke scheut witte wijn 1 peterselie 1 oregano 1 basilicum 1 laurierblad 1 olijfolie Snijd de inktvisjes in kleine stukjes, pel en snipper de ui, snij de tomaten in blokjes (eventueel ontvellen en pitjes verwijderen) snij de paprika in kleine stukjes. Fruit de uien en paprika enkele minuten in de olijfolie in een braadpan, voeg de tomaten, inktvis, oregano, basilicum, laurierblad en witte wijn toe. Laat dit ongeveer een half uur sudderen. Nier korter, want dan is de inktvis taai. Fijngehakte peterselie erdoor roeren. Op smaak brengen met versgemalen peper en zout. Lekker met pasta. Recipe by Urker Vishandel :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

2.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711917,Kalorio

Inktvissaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker