Antwerpse rooie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 flesje de koninck 3 deciliter visbouillon 3 deciliter creme fraiche 3 deciliter pommodore (dik tomatensap) 3 deciliter slagroom 1 eetlepel(s) basilicumpasta of pesto Verhit in een pannetje de visbouillon en het flesje bier van het aletype (alternatieven zijn bijvoorbeeld Vieux Temps, Grolsch Amber, Speciale Palm en Klassiek 1628 van 3 Hoefijzers). Laat dit wat inkoken, voeg de crSme fra?che toe en laat verder inkoken. Voeg de Pommodore en de slagroom toe en laat verder tot sausdikte inkoken. Voeg vlak voor het opdienen naar smaak basilicumpasta (of pesto) toe. Deze saus is lekker bij vis, gamba's of mosselen. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

22.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711869,Kalorio

Antwerpse rooie is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Rooie Kip
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antwerpse Rooie Saus
20-30 min -
Bekijk recept
Surinaamse Ketjapkip
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
CHILI CON CARNE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Antwerpse Handjes
50 min Nagerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Antwerpse handjes met
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Antwerpse Husselpot
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antwerpse Rooie Saus
20-30 min -
Bekijk recept