Matsaman-curry pasta

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

6 teentjes knoflook 2 uien 2 cm gemberwortel (of 1 theelepel ge; malen laos) 2 stengels sereh (of 1 theelepel gem; alen sereh) 4 eetlepel(s) olie 6 gedroogde chilipepertjes (of 2 the; elepels gemalen piment) 1 eetlepel(s) gemalen koriander 1/2 eetlepel(s) gemalen komijn 1/2 eetlepel(s) gemalen kaneel 1 theelepel(s) gemalen kardemom 1/2 theelepel(s) gemalen kruidnagel 1/2 theelepel(s) trassi 1 vijzel of keukenmachine Thaise curry voor 500 gram vlees of vis knoflook en uien pellen en fijnsnipperen gemberwortel schillen en in reepjes snijden of raspen buitenste blad van sereh verwijderen, verdikte (dus onderste) deel van de stengel fijnhakken in wok olie verhitten pepertjes erboven verkruimelen knoflook en ui toevoegen 2 minuten zachtjes bakken gember en sereh erdoor scheppen specerijen in droge koekenpan even heel licht roosteren en dan met trassi aan gefruite mengsel toevoegen geheel nog 2 minuten zachtjes, al omscheppend, bakken tot het lekker gaat geuren mengel uit pan nemen en laten afkoelen met 1- 2 eetlepels water in vijzel of keukenmachine tot smeuïge pasta pureren. uit: Wereldkeukens - Thailand - Albert Heijn :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1

2.0

3.2003 :Fingerprint : 26450887,459711938,Kalorio

Matsaman-curry pasta is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Matsaman-currypasta
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidige rundvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise Curry
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept