6 rijpe tomaten 1 ui 4 stengels bleekselderij 1/2 rode paprika 1 eetlepel(s) chilipoeder 1 theelepel(s) mosterdzaad 1 theelepel(s) koriander 1 peper en zout Was de tomaten, snijd ze in stukken. Pel de ui, hak die fijn. Boen de stengels bleekselderij schoon onder de kraan en snijd ze ook in kleine stukjes. Doe alle groenten, chilipoeder, mosterdzaad en koriander bij elkaar in een pan en laat dit zo 45 minuten - met de hittebron op de laagste stand - zachtjes doorpruttelen. Roer af en toe even door. Proef dan of u de smaak van de saus goed vindt, voeg anders een beetje peper en zout toe. Warm of koud, bv bij een eiergerecht of bij kleine magere runder- of kalfsgehaktballetjes.Voorbereiding stijd: 1 uur Recipe by Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2