Appel-peren-abrikozenchutney

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm zure appels 100 gm gedroogde perziken 100 gm gedroogde abrikozen 50 gm rozijnen 6 teentjes knoflook 5 cm gemberwortel 400 ml witte wijnazijn 400 gm bruine suiker 1/2 theelepel(s) cayennepeper 2 theelepel(s) zout ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk*

29.0;



3.02 De appels schillen, ontpitten en grof hakken. Perziken in vieren delen, knoflook persen, de gember schillen en fijn raspen. In een zware ( roestvrijstalen/glazen/porseleinen) pan , alle ingredienten aan de kook brengen. op matig vuur al roerend ca. 30 minuten laten pruttelen tot de chutney de dikte van een dikke ingekookte marmelade heeft.. Wanneer de chutney indikt de hitte wat terugdraaien, zodat het niet aanbrandt. Tijdens het afkoelen dikt de chutney nog verder in. In potjes doen, en met een niet-metalen deksel afsluiten. Op een koele plek of in de koelkast bewaren, houdbaar maximum 1 jaar. :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK*

29.0



3.02 von :Letzte Aender. :

5.0

4.2002 :Fingerprint : 26450887,459711872,Kalorio

Appel-peren-abrikozenchutney is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mini-sandwiches met wildpaté en abrikozenchutney
45 min
Bekijk recept
Gepaneerde brie met abrikozenchutney
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pruimen-abrikozenchutney met kerrie
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept