Sambal trasi

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

20 rode lomboks 2 eetlepel(s) zout 1 eetlepel(s) trasi Was en snij de lomboks en maak ze fijn in de keukenmachine of staafmixer. Doe de fijne stukjes lombok in een vijzel en wrijf ze samen met het zout en de trasi tot een brij. Doe ze over in een met sodawater afgewassen jampot. Goed afgesloten is de sambal twee maanden houdbaar. Zodra de pot geopend is de sambal in de koelkast bewaren. Recipe by Montignac :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

2.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711968,Kalorio

Sambal trasi is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Dendeng terik (gekruid rundvlees met kokosmelk) & gebakken Chinese kool
15 min-
Bekijk recept
Ikan ritja ritja (vis in tomatensaus) met gefruite spruitjes met spek
1 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
ADEMBENEMENDE TRASI
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sambal trasi
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept