Tomaten"pesto"

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

6 zongedroogde tomaten in stukjes 50 ml water 3 eetlepel(s) olijfolie 100 ml pijnboompitten 100 ml verse basilicumblaadjes in elkaar; geduwd 1/2 theelepel(s) zout 3 tenen knoflook geperst ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk*

29.0;



3.02 Giet het water oven de tomatenstukjes en laat het een half uurtje staan. Olijfolie, pijnboompitten en basilicum erbij en met de staafmixer pureren (niet te fijn, het moet een wat grove structuur blijven). De geperste knoflook met zout wrijven tot het zacht en wat waterig begint te worden en goed met de pesto mengen. Klaar voor gebruik! Lekker door spaghetti of andere pasta of als broodsmeersel. Bron: Tabitha :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK*

29.0



3.02 von :Letzte Aender. : 2

0.0

4.2002 :Fingerprint : 26450887,459711971,Kalorio

Tomaten"pesto" is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept