1 ui 1 stängel bleekselderij 1 knoflookteentje 1 worteltjes 1 eetlepel(s) olijfolie 500 gm rundergehakt 1 blikje tomatenpuree 1 blik tomatenblokjes op sap 1 el maggi vloeibare bouillon italiaans; e kruiden 1 (versgemalen) peper Snipper de schoongemaakte ui en bleekselderij. Rasp de worteltjes grof. Verhit de olie in een braadpan, fruit de ui en het uitgeperste knoflookteentje in ca. 5 minuten. Voeg de worteltjes en bleekselderij toe en bak tot de groenten zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Roer de tomatenpuree en de tomatenblokjes met het vocht erdoor. Laat de saus op hoog vuur iets inkoken. Breng de saus op smaak met 2 kneepjes vloeibare bouillon en peper. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.0