Groentepotpourri met kaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 struikjes lof 2 stengels prei 1 kleine bloemkool of broccoli 2 aubergines 40 gm boter 1 peper en zout 1 komijn 400 gm geraspte kaas De lof schoonmaken en snijden, de prei schoonmaken en in hele dunne ringetjes snijden, de bloemkool of broccoli schoonmaken en in kleine roosjes snijden. De aubergines schillen en in plakken snijden. De boter in de pan en de plakken aubergine even aan beide kanten bakken. Uit de pan halen en in de boter de lof en prei aanbakken. Peper en zout toevoegen. In een ovenschaal onderop het lof-preimengsel. Daarop de rauwe stukjes bloemkool. Dan de aubergine. Flink wat komijn erover strooien. Bovenop de geraspte kaas. Zet de ovenschaal een half uur in een voorverwarmde oven van 1830 graden C. Eet dit gerecht met een salade. Recipe by Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712081,Kalorio

Groentepotpourri met kaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Groentepotpourri met kaas
Bekijk recept
Groentepotpourri met kaas
Bekijk recept