----BODEM---- 100 gm bloem 1 zout 2 eetlepel(s) dieetmargarine 250 ml magere yoghurt ----VULLING---- 2 theelepel(s) dieetmargarine 30 gm fijngesneden gekookte ham 4 eieren losgeklopt 750 ml magere yoghurt 90 gm geraspte pikante goudse kaas 1/2 theelepel(s) karwijzaad (*) 1 snufje peper 1 zout Meng voor de boden de bloem met het zout, werk er met 2 messen de margarine doorheen en vermeng met de yoghurt tot een glad deeg. Vorm dit tot een bal en laat ca. 1/2 uur in de koelkast staan. Rol dan uit tot een dunne deeglap en bekleed hiermee een pievorm, die is ingespoten met bakspray. Prik met een vork op een paar plaatsen in de bodem. Bekleed het deeg met aluminiumfolie en bak het 5 min. in een oven, die is voorverwarmd op een temperatuur van 250 graden C (gasovenstand 6-7). Verwijder dan het aluminiumfolie en bak de bodem nog 5 a 8 min. Fruit in een antikleefpan de ui in de margarine, voeg de ham toe en laat even meebakken. Schep dit mengsel op de bodem. Klop de eieren los met de yoghurt, meng dit met 60 gr kaas, karwijzaad, peper en zout naar smaak en giet dit over het uimengsel. Strooi de rest van de kaas eroverheen. Bak de taart nog ca. 20 min. in de oven tot de eieren gestold zijn en de kaas mooi bruin van kleur is. Recipe by Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :