600 gm kabeljauwfilet 200 ml magere of halfvolle melk 1 peper 1 zout 1 sinaasappel 1 eetlepel(s) bieslook Was de kabeljauwfilet. Doe de melk in een pan, voeg nog 1 dl water en een beetje peper en zout toe. Breng de melk zachtjes aan de kook. Leg de kabeljauw in de blanke court bouillon. Zorg dat de vloeistof net tegen de kook aan blijft, zodat het visvlees niet uit elkaar valt. Verwarm inmiddels een schotel voor. Boen de sinaasappel schoon onder de kraan. Snijd er dunne plakjes van. Schep de visfilets na 15 minuten uit de court bouillon op de voorverwarmde schotel. Garneer met de ringetjes bieslook en de plakjes sinaasappel.Voorbereiding stijd: 30 minuten Variatie: De zachte smaak van de court bouillon combineert ook uitstekend met een heerlijke vis als heilbot. Lekker met: heldere tomatensoep vooraf. Recipe by Mistermail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :