600 gm spinazie 2 uien 2 plakjes mozzarella 2 small zalmfilets(150 gr. per stuk) 2 theelepel(s) margarine 2 theelepel(s) bloem 200 ml magere melk 1 sap van 1 citroen 12 groene lasagnebladen 4 eetlepel(s) parmezaanse kaas 1 nootmuskaat 1 peper 1 zoutVoorbereiding : Pel de ui en hak deze samen met de spinazie in grove stukken. Smoor de spinazie en de ui in een verhitte anti-aanbakpan. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Snij de mozzarella in blokjes en de zalmfilets in reepjes. Bereid de bechamelsaus: smelt de margarine in een pan, roer er de bloem door en giet er onder voortdurend roeren de melk bij. Breng de saus op smaak met het citroensap, peper en zout en laat de saus enkele minuten zachtjes doorkoken.Voorbereiding swijze: Breng in een platte ovenschotel achtereenvolgens laagjes, aan van lasagnebladen, spinazie, lasagnebladen, zalm en mozzarella en eindig met een laagje lasagnebladen. Bedek ieder laagje met de bechamelsaus en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Plaats de schotel 45 minuten in een voorverwarmde oven. Serveertips: Met een tomatensalade! :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 16.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712142,Kalorio