2 small kippenborstfilets(125 gr. per stuk; ) 2 uien 80 gm ongekookte rijst 2 vetarme bouillonblokjes opgelost i; n 50 cl water 2 tomaten 1 rode paprika 1 gele paprika 100 gm champignons 4 eetlepels erwten 100 gm goene boontjes 4 eetlepels garnalen 1 mosselen 2 laurierblaadjes 1 snuifje saffraan 1 cayennepeper 1 zoutVoorbereiding : Snij de kip in reepjes en bak ze aan in een verhitte pan met bakvel. Pel en hak de ui fijn en fruit glazig in de pan. Kruid met cayennepeper en zout.Voorbereiding swijze: Voeg de rijst toe en giet er de bouillon bij. Doe de laurierblaadjes erbij en laat nog 20 minuten afgedekt doorkoken op een zacht vuurtje. Snij de tomaten in kwartjes, de paprika's in reepjes en de champignons in plakjes. Stoof de paprikareepjes, de champignons de erwten en de bonen in een anti-aanbakpan en doe ze daarna samen met de tomatenkwartjes, de garnalen en de mosselen bij de rijst . Laat nog 10 minuten verder koken. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 16.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712168,Kalorio