2 kleine courgettes 2 knoflookteentjes 2 prei 120 gm pasta (type penne) 30 gm pijnboompitten 1 blad verse basilicum 1 peper 1 zout Was en snij de courgettes en de prei in dunne plakjes. Pel en hak de knoflookteentjes. Blancheer de prei gedurende 2 of 3 minuten in licht, gezouten, kokend water. Laat uitlekken. Breng het water aan de kook in een grote pan. Voeg zout toe. Voeg de pasta toe wanneer het water begint te koken. Laat gedurende 12 minuten koken. Laat uitlekken en houd warm. Fruit de courgettes, in een anti-kleefpan gedurende 15 minuten op een laag vuurtje. Voeg de pijnboompitten, de knoflook en de prei toe. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten al roerend bakken. Voeg de pasta bij en roer goed door. Haal van het vuur en voeg de gehakte basilicum toe. Onmiddellijk opdienen. Gerecht uit het kookboek "lekker licht"Voorbereiding : 15 minutenVoorbereiding : 40 minuten Recipe by Weight Watchers :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2