Pittige groenteschotel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 eetlepel(s) olijfolie 1 rode ui, gesnipperd 100 gm oesterzwammen, in stukken 1 aubergine, in blokjes 4 cm gemberwortel, geschild, fijngehakt 2 rode pepers, in dunne reepjes 1 grote aardappel, geschild, in blok; jes 1 small koolrabi, in blokjes 100 gm taugé 150 gm speriebonen 1 peper 1 zout 3 eetlepel(s) hete satesaus 50 gm ongezouten pinda's, grof gehakt Verhit de olie in een pan en bak daarin de ui, oesterzwammen en de aubergineblokjes gedurende 3 minuten. Bak dan de gember en peperreepjes 1 a 2 minuten mee. Voeg vervolgens de aardappel, koolrabi, taugé en sperziebonen toe. Roerbak deze ongeveer 5 minuten mee. Doe er wat peper en zout bij en leg het deksel half op de pan. Laat het groentemengsel ongeveer 6 minuten stoven. Doe de satesaus erbij en roer hem los (eventueel nog 2 - 3 eetlepels heet water erbij doen). Laat nog 2 minuten sudderen. Rooster in die tijd de pinda's met wat zout in een aparte, droge pan met ntiaanbaklaag. Strooi ze over de groenten. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

4.0



2.2002 :Fingerprint : 26450887,459712197,Kalorio

Pittige groenteschotel is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept