1 bloemkool 200 gm 30+ kaas bv cantenaer 12 groene olijven zonder pit 1/2 pot geroosterde paprika's op water; (370 ml, bonduelle) 1/2 kropje ijsbergsla 4 eetlepel(s) magere bulgaarse yoghurt 2 eetlepel(s) fijngesneden bieslook 1 versgemalen peper zout 8 volkoren soepstengels 8 plakjes serranoham Verdeel de bloemkool in kleine roosjes, snijd de steeltjes in plakjes en kook de bloemkool met weinig water in ongeveer 5 minuten beetgaar. Giet af en laat afkoelen. Snijd de kaas in bokjes, de olijven in plakjes en de sla in reepjes. Schep de helft van de paprika's uit de pot en snijd ze in reepjes. Roer een dressing van 2 eetlepels paprikasap, yoghurt en de helft van de bieslook. Breng op smaak met peper en zout. Roer de dressing door de afgekoelde bloemkoolroosjes. Schep de kaas, olijven, sla en paprika erdoor. Bestrooi de salade met de rest van de bieslook. Wikkel de ham in de lengte om de soepstengels heen zodat ze helemaal bedekt zijn. Verdeel de salade over vier borden en garneer met de hamstengels. Recipe by Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :