Zoek
Romige dressing
2
De Virtuele Keuken
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 ml magere yoghurt
50 ml fritessaus
1 uitgeperst teentje knoflook
1 eetlepel(s) italiaanse keukenkruiden (diepvrie; s)
2 eetlepel(s) kruidenbouillon (van 1/2 tl drinkb; ouillonpoeder)
1 zout
1 peper
Door elkaar kloppen: magere yoghurt, fritessaus, knoflook, Italiaanse keukenkruiden, kruidenbouillon, zout en peper naar smaak. Lekker door aardappel- en pastasalades.
voedingswaarde : 65 kcal p.p.
bron : Lekker lijnen gids [bij Tip Culinair januari 1997]
:Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 12.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712216,Kalorio
Bereiding
50 ml magere yoghurt 50 ml fritessaus 1 uitgeperst teentje knoflook 1 eetlepel(s) italiaanse keukenkruiden (diepvrie; s) 2 eetlepel(s) kruidenbouillon (van 1/2 tl drinkb; ouillonpoeder) 1 zout 1 peper Door elkaar kloppen: magere yoghurt, fritessaus, knoflook, Italiaanse keukenkruiden, kruidenbouillon, zout en peper naar smaak. Lekker door aardappel- en pastasalades. voedingswaarde : 65 kcal p.p. bron : Lekker lijnen gids [bij Tip Culinair januari 1997] :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1
2.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712216,Kalorio
Romige dressing is een recept van
De Virtuele Keuken
Dit vind je misschien ook lekker
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min
Snack
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept