1 rijpe vleestomaat 2 stengels bleekselderij 1 kleine rode ui 300 gm gerookte kipfilet 1 eetlepel(s) zonnebloempitten 3 eetlepel(s) kant-en-klarethousand- island dres; sing 3 eetlepel(s) fijngehakte peterselie 1 peper 1 zout 200 gm gemengde sla 250 gm gemengde fruitsalade Ontvel de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Schaaf de bleekselderij in dunne plakjes. Snipper de ui. Snij de kipfilet in dunne plakjes. Rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan lichtbruin. Pureer de tomaatstukjes en roer de dressing en de peterselie erdoor. Breng de dressing op smaak met peper en zout. Meng de bleekselderij door de gemengde sla en verdeel over 4 borden. Verdeel de fruitsalade, de kip en de ui erover. Lepel de dressing ervoer en garneer met de zonnebloempitten. Lekker met in repen gesneden zuurdesembrood (ong. 70 Kcal per sneetje). Recipe by Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2