8 tortilla's 1 rulgebakken gehakt 1 blikje kidneybonen, uitgelekt en a; fgespoeld 1 blikje maïs, uitgelekt 4 grote tomaten 1 rode paprika 8 eetlepel(s) oude geraspte kaas 1/2 ui 1 teentje knoflook 1 eetlepel(s) suiker 1 eetlepel(s) kruidenazijn 1 theelepel(s) paprikapoeder 1 verse peper 1 zout 1 eetlepel(s) verse koriander, of een halve thee; lepel korianderpoeder 1 eetlepel(s) olie 8 tandenstokers (korte satéprikkers) Verwarm de oven voor op 200 graden. Fruit de in sliezels gesneden ui en de knoflook (geperst) in wat olie. Voeg evt. het gehakt toe. Doe de eetlepel suiker en wijnazijn erbij. En voeg de kruiden, peper en zout toe. Snijd de tomaten in partjes. Doe deze partjes met de uitgelekte maïs en bonen in de pan. Laat het vocht verdampen. Snijd de paprika in blokjes. Haal de pan van het vuur en roer de paprikablokjes door het mengsel. Verdeel het mengsel over de tortilla's. Strooi de kaas erover. Vouw de tortilla tot een rolletje en steek er een of twee tandenstokers door om hem bijeen te houden. Zet de tortilla's in een ingevette schaal een minuut of 10-15 in de oven tot ze goed warm en eventueel iets goudbruin zijn gekleurd. Lekker met een frisse salade van ijsbergsla met avocadoschijfjes, pijnboompitten, honing en wat verkruimelde geitenkaas. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2