3 eetlepel(s) linolzuurrijke olie 1 ui 1 teentje knoflook 3 kleine paprika's 1 1/2 eetlepel(s) paprikapoeder 350 gm tahoe 300 ml plantaardige bouillon metevt 1 gla; s rode wijn 2 eetlepel(s) bloem 100 gm augurken Verhit de olie en fruit hierin de kleingesneden ui en knoflook licht. Bak de in blokjes gesneden tahoe mee. Doe de kleingesneden paprika en paprikapoeder erbij. Voeg de bouillon, met of zonder wijn toe. Kook het geheel ongeveer 10 minuten. Maak de bloem aan met wat water tot een glad papje en bind hiermee de saus. Snijd de augurken klein en roer ze door de saus. Geef er (p.p.) een portie komkommersalade; 'handje' rijst of macaroni en een appel, peer of sinaasappel bij. Recipe by Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2