Verscholen aardappelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 aardappelen 1 zout 1 teen knoflook 1 klontje (dieet) margarine 1 ei 1 peper 150 ml magere melk. Schil de aardappelen, was ze en kook ze in water met een beetje zout in 20 minuten net gaar. Laat ze even droogstomen. Wrijf een ovenschotel ondertussen in met een opengesneden teentje knoflook. Kwast daarna in met een klein beetje margarine. Klop in een kommetje het ei los met een beetje peper en zout. Roer nu de melk erdoor. Verwarm de oven vast voor. Snijd de aardappelen in niet te dunne plakken. Lag ze dakpansgewijs in de schotel. Giet het ei-melkmengsel erover. Zet de schotel nu in de oven zodat de bovenkant goudgeel kan kleuren.
Voorbereiding
stijd: 1 uur Oventemperatuur: 200 graden C, gasovenstand 4 Oventijd: 30 minuten Variatie: Leg een laagje dun gesneden uienringetjes op de aardappelen voor u het losgeklopte ei met melk erover schenkt. Recipe by Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712284,Kalorio

Verscholen aardappelen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verscholen Ei
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verscholen Eieren
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verscholen Biefstuk
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Verscholen Eieren
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept