1 eetlepel(s) mierikswortelsaus (uit potje) 3 eetlepel(s) magere bulgaarse yoghurt 4 bladen ijsbergsla of kropsla 60 gm zeer dungesneden gerookte zalm 2 theelepel(s) fijngehakte (rode) ui 2 ontpitte in plakjes gesneden zwart; e olijven ----GARNERING---- 2 radijsjes 2 schijfjes citroen 1 takje dille 1 takje peterselie Meng in een klein kommetje de mierikswortel met de yoghurt tot een glad sausje. Zet even apart in de koelkast. Leg de bladen sla op 2 borden, leg hierop een gelijke hoeveelheid zalm, ui en op elk bord 1 olijf. Versier met de garnering en dek tot het serveren af met huishoudfolie. Zet de borden in de koelkast. Serveer de zalm met de saus. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 18.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712308,Kalorio