Zeeduivel uit de oven

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 middelgrote zeeduivelstaart 2 glazen appelcider 1 theelepel(s) sojasaus 1 theelepel(s) vers gehakte dille 2 takjes dille voor garnering 75 ml crème fraîche 1 vers gemalen peper 1 zout Doe de vis in een vuurvaste schotel. Giet er de cider en de sojasaus over en voeg zout en peper toe. Bedekken met folie. 25 minuten bakken in een voorverwarmde oven bij 190 graden C, gasovenstand

5. Folie verwijderen en nog 5 minuten laten bakken. Giet de sappen in een pan. Houd de vis warm. Kook het vocht in tot 75 ml. Roer er de gehakte dille en de crème fraîche door. Haal de vis van de graat en schik de vis op twee borden. Lepel de saus op de borden. Garneren met de takjes dille. Serveren met zilvervliesrijst of gepofte aardappel en roosjes bloemkool. Bron: Mailinglist Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 13.01.2003 :Fingerprint : 26450887,459712311,Kalorio

Zeeduivel uit de oven is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept