1 middelgrote zeeduivelstaart 2 glazen appelcider 1 theelepel(s) sojasaus 1 theelepel(s) vers gehakte dille 2 takjes dille voor garnering 75 ml crème fraîche 1 vers gemalen peper 1 zout Doe de vis in een vuurvaste schotel. Giet er de cider en de sojasaus over en voeg zout en peper toe. Bedekken met folie. 25 minuten bakken in een voorverwarmde oven bij 190 graden C, gasovenstand
5. Folie verwijderen en nog 5 minuten laten bakken. Giet de sappen in een pan. Houd de vis warm. Kook het vocht in tot 75 ml. Roer er de gehakte dille en de crème fraîche door. Haal de vis van de graat en schik de vis op twee borden. Lepel de saus op de borden. Garneren met de takjes dille. Serveren met zilvervliesrijst of gepofte aardappel en roosjes bloemkool. Bron: Mailinglist Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 13.01.2003 :Fingerprint : 26450887,459712311,Kalorio