1 kant en klare kaasfondue (b. v. zi; ngg) 1 teentje knoflook 1 stokbrood 1 lollo rosso en eikebladsla 1 walnoten ----SALADEDRESSING---- 2 eetlepel(s) gehakte verse koriander 25 ml citroensap 25 ml magere yoghurt 2 theelepel(s) suiker 2 eetlepel(s) (olijf)olie 1 teentje knoflook ----FRUITSALADE---- ---- 'Kalorio V
3.01' (reg.) nach Me Title: Krabsalade Categories: , , Fisch, Vorspeise Servings: 2 Personen 200 g Krabfantasie, in kleine - stukjes 'plukken' 2 theelepel(s) Gedroogde dille 4 eetlepel(s) Mayonaise (evt. zelf - gemaakt) 10 Radijsjes, in plakjes en - dan in reepjes 2 Grote tomaten, in kwarten, - ontzaad en in reepjes 2 Hardgekookte eieren, in - blokjes Gemengde sla Zout Peper Roer de mayonaise met de dille en peper en zout door elkaar. Schep de krab, de radijs, de tomaat en het ei met de mayonaise door elkaar. Was de sla en verdeel deze over twee borden. Verdeel er de krabsalade over. In fase 2 kunt u hier (geroosterd) volkorenbrood bij eten. Bron: Montignac :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 15.01.2003 :Fingerprint : 26450887,459712134,Kalorio