Groentecurry

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

200 gr zilvervliesrijst 100 gr boontjes 1 kleine courgette 3 worteltjes 2 aardappelen 1 dl water 100 gr doperwten 1 ui peper en zout 1 eetl saffloerolie of andere plantaardige; olie 50 gr santen (geconcentreerde kokosmelk); of gemalen kokos Zet de zilvervliesrijst op en kook ze gaar. Was ondertussen de boontjes, de courgette en de worteltjes en snijd ze in stukjes. Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Kook de groenten in het water 10 minuten. Voeg de doperwten toe en kook nog 5 minuten. Snipper de ui fijn en bak ze even in de olie. Meng de santen, het kerriepoeder en de biogarde door elkaar. Snijd de banaan in dunne plakjes. Roer nu alles in een pan door elkaar en laat het 5 minuten zachtjes koken. Serveer de curry met rijst.

Groentecurry is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase groentecurry met SoFine
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-groentecurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene groentecurry met geurige rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase groentecurry met SoFine
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-groentecurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene groentecurry met geurige rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept