500 gr chinese-, witte en/of spitskool, in; reepjes gesneden 300 gr kipfilet, in reepjes gesneden 200 gr champignons, in plakjes 1,5 l kippenbouillon (van tablet) 2 uien, gesnipperd 1 teentje knoflook, uitgeperst 1/2 theel sambal oelek 1 theel tamari of 1 theel kikkoman soja-sau; s peper en zout 1 eetl olie Breng de kippenbouillon net tegen de kook (niet laten koken!). Verhit de olie in een pan en bak de kipfilet bruin. Voeg de gesnipperde ui en de knoflook toe en bak dit even mee. Voeg de sambal, de kool en de plakjes champignons toe en laat dit 5 minuten zachtjes bakken. Doe het mengsel bij de bouillon en voeg de tamari of kikkoman soja-saus toe. Op smaak brengen met peper en zout. In fase 2 kunt u hier (geroosterd) volkorenbrood bij eten.